Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Tømrerarbejde – til private og erhverv

  Vi er en tømrervirksomhed, som klarer alle opgaver indenfor professionelt tømrerarbejde til både private og erhverv. Vi har mere end 30 års erfaring som tømrere, hvilket har givet os en solid viden og en stor håndfuld knowhow indenfor alle facetter af tømrerfaget. 

  Det er din garanti for, at vores arbejde altid bliver fuldført til stor perfektion uanset hvilken opgave vi påtager os.  

  Vi er et tømrerfirma, som altid tager vores arbejde meget seriøst, og vi sætter en stor ære i altid at udføre vores arbejde med vores kunders ønsker og drømme i øjemed.

   

  Mange tilfredse kunder

  Vi arbejder hver dag på at gøre vores kunder tilfredse, således de kan få opfyldt deres individuelle drømme.

  Vi sørger derfor altid for at bruge tid til at lytte til vores kunder inden vi starter på den pågældende opgave, således vi kan yde den bedst mulige service. Det vigtigste er, at vores kunder står tilbage med et slutresultat, som de kan være tilfredse med, og som lever 100 % op til deres forventninger.

  Af den grund er det heller ikke mærkeligt, at vi har mange tilbagevendende kunder – og det er noget vi er rigtig stolte af!

  Vi udfører alle former for tømrerarbejde

  Vi udfører alle former for tømreropgaver inde såvel som ude ved din privatbolig eller ved større erhvervsbyggerier. 

  Alle bygninger uanset om vi taler om større erhvervsbyggerier, lejlighedskomplekser, parcelhuse eller mindre sommerhuse har på et eller andet tidspunkt behov for at blive fornyet – enten ude eller inde. 

  Der kan være tale om en større ombygning i parcelhuset, eller også kan der være behov for at lave en tilbygning, hvis pladsen er ved at blive en smule for trang. Vi udfører også forskellige renoveringsopgaver både ude og inde i huset, samt monterer nye vinduerlægger nyt tag eller monterer nyt køkken, hvis der er behov for dette.

  Byg nyt hjem – vi klarer det hele fra start til slut

  Har du en drøm om at bygge nyt hjem fra bunden, så står vi klar til at hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

  At bygge et hus  kræver stor erfaring og et stort overblik, hvorfor det kan være en fordel at du som privat bygherre vælger totalentreprise som entrepriseform. På den måde overlader du alt ansvaret til totalentreprenøren, og du skal derfor ikke selv tænke på noget som helst i byggeprocessen. 

  Hvis ikke man har erfaring eller stor viden omkring det at bygge et hus fra bunden, så er denne løsning specielt god, fordi det sikrer en god udførelse fra start til slut.

   

  Tømrerarbejde i Nordjylland

  Søger du en tømrer i Nordjylland til dit byggeprojekt, så kan vi hjælpe. Vi udfører tømrerarbejde i hele Nordjylland. Vi har mange kunder i bl.a. Hobro, Aalborg og de omkringliggende byer.

  Vi tilbyder udførsel af alle opgaver indenfor tømrerfaget, og så kan vi også udføre fag-, hoved- og totalentrepriser.

  Kontakt os gerne i dag på tlf. 21 43 19 99 eller mail info@mogensbach.dk for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.