Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Hustyper

  Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige hustype! 

  Nybygger-junglen kan være svær at navigere rundt i og der findes et væld af forskellige hustyper at vælge imellem, når drømmehuset skal bygges. Er I for eksempel til det moderne funkishus med fladt tag, den klassiske patriciervilla eller et funktionelt vinkelhus? Mulighederne er mange og der er fordele og ulemper ved alle hustyper og det handler om at finde ud af hvilket slags hus, der matcher bedste jeres behov og ønsker. Nogle hustyper har for eksempel køkken alrummet som hjemmets hjerte, mens andre fokuserer på uderummet som en naturlig del af huset.

  Hos Mogens Bach har vi mange års erfaring med nybyggeri til både private og erhverv. Vi har bygget indenfor alle genre af huse, hvilket giver os kompetencerne til at kunne guide jer igennem junglen af forskellige hustyper og finde det rigtige hus for lige netop jeres familie. 

  Lad os bygge dit nye drømmehus

  Hos Mogens Bach har vi beskæftiget os med nybyggeri i over 30 år. Vi bruger vores mange års erfaring til at vejlede og guide, men har altid det største fokus på kundens individuelle behov, så vi er sikre på at I får lige netop den hustype, der passer til jeres families behov. Vi prøver at imødekomme vores kunders ønsker helt ned til mindste detalje, således at vi ender med lige nøjagtigt dét hus, som du har drømt om.

  Skal vi bygge dit nye hus eller kunne du bare godt tænke dig et uforpligtende møde er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 21 43 19 99

  murstens funkisvilla hobro
  Se vores hustyper

  Dyk ned i de forskellige hustyper og lær meget mere om hvilket hus, der passer til jeres ønsker og behov. Sammen finder vi frem til jeres drømmehus!