Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Nye Vinduer

  Ved at lave en udskiftning af vinduerne i hele huset kan du samtidig lave en energibesparelse på dit elforbrug og dermed også spare penge på din energiregning.

  Fordelene ved udskiftning af vinduerne i din bolig er netop, at de nye vinduer muliggør, at der kommer mere lys ind i boligen, så du kan reducere dit elforbrug på lamper. Samtidig vil du højst sandsynligt også kunne se det på dit varmeforbrug, idet nyere vinduer er mere tætte og dermed bedre isoleret. Det sikrer netop, at varmen ikke siver ud, når du om vinteren tænder for din radiator.

  En vinduesudskiftning er en god investering på den lange bane, fordi du både kommer til at spare penge på varmeregningen, såvel som på elregningen.

   

  Montering af nye vinduer af tømrer

  Som tømrervirksomhed har vi stor erfaring med montering af nye vinduer i parcelhuse og sommerhuse. Vores brede erfaring sikrer, at du får lige netop den vinduesløsning, som du har behov for, og som passer til husets allerede eksisterende arkitektur.

  Vi tilbyder alt fra reparation, vedligeholdelse og udskiftning af vinduer, men ofte kan det bedst svare sig på længere sigt at lave en total udskiftning af vinduerne. Dette vurderes bedst fra sag til sag.

  Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud med hensyn til udskiftning, reparation eller vedligeholdelse af dine vinduer.

  Professionel tømrer til udskiftning af dine vinduer

  Skal du have lavet en udskiftning af vinduerne i sommerhuset eller parcelhuset, så kræver det en professionel tømrer, som kan udføre arbejdet for dig. Hvis ikke vinduerne bliver monteret rigtigt, kan det have store negative konsekvenser, som i sidste ende kan resultere i at vinduerne skal udskiftes igen.

  Det bedste du kan gøre, hvis du skal have nye vinduer i sommerhuset eller parcelhuset er at få en professionel og erfaren tømrer til at udføre arbejdet for dig. Så er du sikker på, at dine nye vinduer i huset er monteret helt korrekt og dermed giver dig det bedste udbytte i forhold til en besparelse på varmeregningen.

  Er det tilstrækkeligt kun at udføre nogle mindre reparationer ved dine vinduer kan vi også tilbyde at lave en udskiftning af glaslister, tætningslister, beslag eller hele ruden.

  murstens funkisvilla hobro

  Nye vinduer skaber merværdi for din bolig

  Får du udskiftet dine gamle vinduer med nye, som har en langt bedre isoleringsevne, og dermed giver dig en besparelse på energiregningen, så vil du også opleve, hvordan udskiftningen har skabt merværdi for din bolig.

  Med en udskiftning af dine gamle vinduer til nye, mere isolerbare vinduer, så vil du højst sandsynligt også opleve, at din bolig vil stige i værdi. Derfor kan det også være en ret god investering at udskifte vinduerne i dit hus med mere energivenlige.

   

  Nye vinduer for erhverv

  Vi påtager os også opgaven ved isætning af nye vinduer i større erhvervsbyggerier, som enten fag-, hoved-, eller totalentreprise.

  Vores tømrerarbejde er altid kendetegnet ved kvalitet – også ved de store erhvervsbyggerier, hvor opgaven automatisk bliver større. Vi sørger altid for at have en god dialog med kunden inden vi går i gang med arbejdet, så vi er sikre på at kunne indfri de ønsker og behov, som der skulle være.

  Samtidig sørger vi altid for, at gennemgå de mange muligheder der er ved netop den type bolig, som der er tale om, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning til en fornuftig pris.