Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Entreprisearbejde

  Vi løser alle former for entrepriser i Hobro og omegn for både private, erhverv og det offentlige. Vi udfører både fagentrepriser som tømrer, hovedentrepriser hvor vi står for flere fagentrepriser, eller totalentrepriser hvor hele planlægningen og koordineringen af byggearbejdet er vores ansvar.

  Vi er vant til at samarbejde med forskellige interessenter uanset om du vælger en fag-, hoved- eller totalentreprise til dit byggeprojekt, og så leverer vi altid et slutresultat i den højeste kvalitet.

   

  Valg af entrepriseform

  Skal du have lavet entreprisearbejde er det vigtigt at beslutte, hvilken entrepriseform, der ønskes til det arbejde du skal have udført. Det betyder, at du skal tage stilling til, hvor stor indflydelse du gerne vil have på byggeriet og dets udformning.

  Totalentreprise

  Med totalentreprise overleveres alt ansvar for byggeriet til totalentreprenøren. Ved totalentrepriseformen skal bygherren kun underskrive en kontrakt, hvorefter totalentreprenøren klarer resten af arbejdet.

  Som totalentreprenører har Mogens Bach ApS dermed kontakten til både arkitekt, ingeniør og bygningskonstruktør, og vi styrer hele projektet fra dets spæde start til byggeriet står færdigt. Fordelen ved totalentreprise er netop, at det er en kompetent entreprenør, som står for hele processen, hvilket sikrer en god udførelse fra start til slut.

  Totalentreprise er en entrepriseform, som primært tager sig af større byggeprojekter, såsom helårsboliger og ferieboliger (typehuse), eller større erhvervsbyggerier.

  Hvidt funkisvilla gug

  Hovedentreprise

  Ved hovedentreprise har du en entreprenør til at hjælpe dig gennem hele byggeprocessen. Du sørger for at indhente alle godkendelser og købe byggemateriale, mens hovedentreprenøren sørger for at styre økonomi, tidsplan og koordinering af hele byggearbejdet.

  Hovedentreprise er den mest anvendte entrepriseform for den private bygherre, fordi man kun skal indgå aftale med én entreprenør. Fagentrepriserne samles derved hos Mogens Bach ApS, som bliver ansvarlig for at den håndværksmæssige kvalitet af byggeriet lever op til standard, samt at både aftale om pris og tid bliver overholdt.

  Hovedentreprise anvendes typisk ved større ombygninger, tilbygninger eller renovering af mere komplekse rum, såsom et badeværelse

   

  Fagentreprise

  Ved fagentreprise tager du styringen af hele byggeprojektet. Det er dig, som har kontakten til de forskellige entreprenører, som skal udføre arbejdet, og det er dig, som skal sørge for at indhente byggetilladelse samt styre og koordinere hele byggeprocessen.

  Som bygherre i et byggeprojekt, hvor entrepriseformen er fagentreprise, har du fuld kontrol over, hvad der skal laves og hvornår. Det giver dig derfor også større indflydelse med hensyn til, hvilke firmaer du gerne vil have til at udføre de forskellige byggeopgaver i byggeprojektet.

  Fagentrepriseformen er god til mindre opgaver, herunder nyt køkken, nyt tag, en ny carport eller udestue.

  Referencer

  Se alle referencer