Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Nyt Køkken

  Er dit køkken ved at være gammelt eller nedslidt eller trænger køkkenet bare til lidt fornyelse? 

  Vi udfører alle former for opgaver, herunder opsætning, montering og renovering, når det kommer til dit køkken. Vi har stor erfaring som køkkenmontør og står gerne til rådighed, når du skal have monteret dit nye køkken eller bare skal have renoveret det gamle. 

  Sammen med relevante samarbejdspartnere, herunder elektriker og VVS’er kan vi stå for en komplet montering af dit nye køkken. Vi håndterer gerne alt arbejdet fra opgavens start til køkkenet står færdigt ⎼ uden at du behøver at gøre noget som helst. 

  Har du kun behov for opsætning af køkkenskabe eller andre mindre køkkenelementer, så varetager vi også gerne den opgave.

  Montering af køkken af erfaren tømrer

  Et køkken er et af de rum i boligen, som i løbet af dagen har allermest trafik. Det er her vi tilbringer meget af dagen med både at lave mad, men det er også her vi mødes i familien, når vi er hjemme efter en lang dag på arbejde.

  Mange drømmer om det perfekte køkken, hvor familien kan mødes over komfuret eller til en kop kaffe.

  Vi hjælper dig gerne med et indfri dine ønsker for drømmekøkkenet uanset om du ønsker at friske det gamle køkken op med nye køkkenelementer, eller du drømmer om at få det hele udskiftet med nyt.

  Nyt køkken eller køkkenrenovering?

  Der er mange valg, når det kommer til dit køkken. Du kan enten vælge at skifte dit gamle køkken ud med et helt nyt, men du kan også bare vælge at få renoveret det gamle.

  Hvis ikke løsningen skal være så dyr, men du alligevel synes at du trænger til at få piftet det gamle køkken op, så kan det være, at du bare skal have udskiftet skabslågerne, have en ny bordplade eller have udskiftet soklerne. 

  Vi kan hjælpe dig med montering af køkkenskabe eller opsætningen af nye skabslåger, samt monteringen af bordpladen og de nye sokler. 

  Står du overfor en større ombygning eller renovering af privatboligen, så er det værd at overveje om ikke I også skulle få foretaget en udskiftning af køkkenet. Vi hjælper gerne med opsætningen af det allerede købte køkken.

   

  Få hjælp af en certificeret køkkenmontør

  Alt det praktiske arbejde, når det kommer til opsætning af nyt køkken bør udføres af en erfaren køkkenmontør, som har styr på, hvad der skal gøres og hvordan. På den måde sikrer du, at køkken monteringen bliver udført, som den skal.

  Vi har stor erfaring, når det kommer til køkkenmontering, og kan opsætte dit nye køkken ligesom du ønsker det. Vi monterer alle typer køkkener, herunder Svane, Ikea, Kvik, HTH, Aubo, JKE design osv. 

  Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på køkkenrenovering eller på opsætning af dit nye køkken.