Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Renovering

  Drømmer du om en total renovering af huset eller måske bare en facaderenovering? Vi udfører både indvendig renovering af huse, såvel som tag- og facaderenovering, så du kan få lige præcis den bolig du går og drømmer om.

  Vi udfører ligeledes renoveringsopgaver til erhverv, herunder fx af skoler, institutioner og andre former for erhvervsbyggerier.

  Vores kunder spænder bredt – lige fra privatkunder til erhvervskunder – og vi ønsker at være det naturlige valg, når det kommer til valg af tømrer til renovering af en bygning, uanset om du er privatkunde, et boligselskab eller en arkitekt.

   

  Renovering af hus indvendigt

  Trænger boligen til en indre renovering, fordi det enten er et gammelt hus eller køkkenet og badeværelset måske er af ældre dato.

  Vi udfører både renoveringer af køkken, badeværelser samt af boligens øvrige rum. Køkkenet og badeværelset er måske af ældre dato og trænger til at blive moderniseret. Vi hjælper gerne med opsætning af dit nye køkken eller badeværelse.

  Boligens ydre opholdsarealer er måske slidte, fordi det er et gammelt hus. Her hjælper vi gerne med opsætning af nye lofter eller nedlægning af nye gulve. Det kan også være at væggene skal pudses af på ny.

  Renovering af gammelt hus forbedrer energiforbruget

  Bor du i et gammelt og slidt hus, så er det måske på tide at give det nyt liv ved husets facade?

  Særligt i tidsrummet fra 60’erne til 80’erne blev der i Danmark bygget mange parcelhuse. Boliger fra denne tid kan grundet nye byggemetoder og materialer særligt have brug for at blive renoveret. Grunden til at renovere en ældre bolig vil typisk være, at man i dag kan opnå langt bedre isolering end man kunne dengang i 60’erne, 70’erne og 80’erne.

  Ved at lave en renovering af facaden på boligen kan du spare rigtig mange penge på elregningen, fordi du ikke behøver at bruge så meget strøm til at opvarme boligen efterfølgende.   

  Vi udfører alle renoveringsopgaver som fag-, hoved- eller totalentreprise

  Vi udfører alle hus renoveringer som enten fag-, hoved- eller totalentreprenør.

  Ved fagentreprise tager du styringen af hele byggeprojektet. Du skal sørge for at indhente byggetilladelse samt styre og koordinere hele renoveringsarbejdet. Som hovedentreprenør sørger vi for at styre økonomi, tidsplan og koordinering af renoveringsarbejdet, mens du selv sørger for at indhente alle byggetilladelser samt købe det nødvendige byggemateriale til opgaven.

  Ved renovering af et hus med totalentreprise overleverer du alt ansvar til os, som din totalentreprenør. Vi klarer hele arbejdet og sørger for at renoveringsarbejdet bliver udført som aftalt.

   

  Renovering af erhvervsbyggeri

  Udover privat boligrenovering påtager vi os også gerne opgaver ved renovering af erhvervsbyggerier.

  Det kan fx handle om renovering af et større boligbyggeri, en lagerhal, en skole, eller måske en institution. Vi vil gerne være det naturlige valg, når det kommer til valg af tømrer til en opgave, der omfatter et større erhvervsbyggeri, men vi er heller ikke for store til, at vi også gerne vil påtage os mindre opgaver for private.

  Referencer

  Se alle referencer