Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Tilbygning

  Drømmer du om flere kvadratmeter i dit hjem? Måske du gerne vil udvide boligen med endnu et børneværelse, en større stue, et større køkken eller måske du går med en drøm om at udvide hjemmet med nogle flere badeværelser.

  En tilbygning til huset kan være det ekstra ved din bolig, som gør, at du får alt det plads du har behov for, så du kan udleve dine ønsker for drømmeboligen. Din familie er måske blevet større siden I flyttede ind i huset, og derfor har brug for mere plads. En tilbygning af parcelhuset kan netop være den løsning for jer, der gør at I ikke behøver at flytte i noget større.

  Vi foretager tilbygninger af både private boliger, herunder parcelhuse og sommerhuse, samt tilbygning til erhvervsbyggerier, herunder større virksomheder, som har brug for mere plads.

  Udvid boligen med en tilbygning

  Ikke nok med, at du får flere kvadratmeter i din bolig, når du vælger at lave en tilbygning, du får også mulighed for at indrette dit hjem efter de krav, som du har for drømmeboligen. Det kan være, at du ønsker mere plads eller du ønsker en bestemt indretning. Det kan også være, at du drømmer om at udvide boligen med en vinterhave eller udestue.

  En tilbygning vil altid give dig mere plads alt efter, hvor du ønsker at udvide boligen. Det kan være, at du vil udvide boligens nedre areal, men det kan også være, at du ønsker at lave en tilbygning i to etager. En tilbygning af 1. sal kræver dog, at boligen kan klare en sådan udbygning.  

  Er det ikke nødvendigvis mere plads du har behov for, men i stedet går med en drøm om en anden indretning i hjemmets indre arkitektur, så kan en ombygning af boligen måske være en bedre løsning.

  Tænk over arkitekturen inden du udvider din bolig

  Inden du træffer den endelige beslutning om at få lavet en udbygning af huset, så er det vigtigt at tænke over størrelsen, formen og arkitekturen ved din nuværende bolig.

  Selve størrelsen af husets, samt husets arkitektur og udseende kan have stor betydning for, hvordan en tilbygning vil udforme sig. En tilbygning på en murermestervilla er langt mere krævende end en tilbygning af et sommerhus for eksempel. Det samme gælder, hvis vi taler om en tilbygning til et gammelt hus.

  Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvilken form for tilbygning, der passer til netop jeres bolig – også så det kommer til at stemme overens med jeres drømme for jeres bolig. Vi laver derfor altid udbygningen, så den stemmer overens med den allerede eksisterende arkitektur og stil for boligen.

   

  Valg af entrepriseform ved tilbygning

  Vi foretager alle entrepriseformer, hvad enten det er ved udbygning af murermestervilla, udbygning af sommerhus eller en almindelig udbygning af et parcelhus.   

  En tilbygning kræver altid byggetilladelse, og som din totalentreprenør sørger vi for, at alle tilladelser bliver bragt i hus inden arbejdet går i gang. Som totalentreprenør kommer vi til at varetage alt arbejdet, herunder alt kontakt til arkitekt, ingeniør og bygningskonstruktør, således der sikres en god udførelse fra start til slut.

  Vi foretager ligeledes tilbygninger som fagentreprise og hovedentreprise. Tag en snak med os, så vi sammen kan vurdere, hvilken entrepriseform, der passer bedst til jer.