Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Ensidig taghældning til dit hus

  Ensidig taghældning er blevet et populært valg, når det kommer til moderne byggeri – både til privat og erhverv. Den ensidige hældning bliver skabt ved at mure den ene side af huset op til normal loftshøjde, mens man på den modsatte side murer husets ydermure ekstra højt op. 

  Med et tag med ensidigt hæld får du højt til loftet, smukke lysindfald og en konstruktion, der giver et arkitektonisk udtryk. Facaden bliver markant og det giver mulighed for ekstra store vinduer.

  Tag med ensidig hældning – et praktisk valg 

  Hældningen på denne type tag er så markant, at det har betydning for mere end bare husets udtryk og arkitektur. Når du vælger at få bygget dit hus med ensidig taghældning får du ikke bare et smukt arkitektonisk udtryk – det er tilmed også en særdeles praktisk løsning. 

  Det sikrer dig for eksempel, at vandpytter, snedriver og andet ikke samler sig på taget uden mulighed for at finde ned. Ensidigt tag giver dig samtidig mulighed for at installere solceller, hvis du har et ønske om at blive helt- eller delvis selvforsynende – en bæredygtig løsning som flere og flere benytter sig af.

  Sommerhus med ensidig taghældning 

  Byggestilen indenfor nye sommerhuse har også gennemgået en stor udvikling, og den moderne sommerhus-byggestil bliver et mere og mere populært valg hos danskerne. Det betyder, at stilen er blevet mere arkitektonisk og stram end tidligere. 

  Vælger du ensidig taghældning til sommerhuset får det et nordisk og minimalistisk udtryk, som mange danskere ønsker. Du får muligheden for en stor facade med vinduespartier ud mod sommerhusets terrasse og på den måde skabe en naturlig overgang mellem husets inde- og uderum.