Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Funkishuse

  Har I som så mange andre også forelsket jer i den moderne nordiske funkis stil? Lad os hjælpe jer med at bygge et eksklusivt funkishus og gøre boligdrømmen til virkelighed. 

  Hvad end i ønsker at bygge nyt eller bygge om til funkishus, så kan vi hjælpe helt fra de første spæde idéer til I står med det færdige drømmehus. 

  Med over 40 års erfaring indenfor tømrerfaget garanterer vi udførelse af byggearbejde i højeste kvalitet og en bred viden indenfor alle områder af tømrerfaget. Vores mangeårige ekspertise giver også mulighed for at tilbyde totalentreprise løsninger, hvor vi står for alt fra projektering og koordinering til selve byggearbejdet. 

  Funkishuset – det moderne svar på et traditionelt parcelhus 

  En funkisvilla kendetegnes typisk ved en stram arkitektur, rene linjer og kubistiske rum. Facadehøjden er den samme hele vejen om huset (medmindre man arbejder med niveauforskydning), der anvendes fladt tag og store vinduespartier bruges til at skabe smukke lysindfald. Det skal være stilrent og elegant at se på og alt hvad der kan virke som forstyrrende elementer bliver gemt af vejen. 

  Den moderne familie vælger typisk køkken alrummet og stuen som husets kerne, hvilket også kendetegner den typiske funkisvilla. Her er køkkenalrummet centralt placeret, så det er nemt at komme til fra alle husets afdelinger. 

  Funkisstilen har et stort fokus på funktionalitet, hvilket de kubistiske rum bidrager til. Disse sikrer nemlig fuld udnyttelse af alle husets kvadratmeter. Den kubistiske opbygning af huset giver blandt andet også mulighed for arbejde med niveauforskydning, hvilket man ser i mange funkisvillaer. Niveauforskydning bidrager med et arkitektonisk udtryk og kan skabe ekstra luft og loftshøjde. 

  Funkisvilla i et eller flere plan

  Den kubistiske opbygning af funkishuse gør det nemt at arbejde i flere plan, da man kan bygge i bokse og lave forskellige niveauforskydninger, der kan give et eksklusivt look.  En funkisvilla i 2 plan er en oplagt måde at få nogle flere kvadratmeter ind i boligen på. 

  Et funkishus i 2 plan giver jer også mulighed for blandt andet at tilvælge funktionelle løsninger såsom tagterrasse, der er et eksklusivt supplement til terrassen i haveplan. Med en tagterrasse er i sikret sol dagen lang og det er en god måde at snyde nogle ekstra kvadratmeter ind i boligen, da det vil føles som at udvide rummet uden at man egentligt gør det.

   

  Et tæt samarbejde er alfa og omega 

  Vi bygger med udgangspunkt i den enkelte familie, hvorfor et tæt samarbejde er vigtigt for os. På den måde kan vi sikre at jeres nye hjem – på trods af den minimalistiske arkitektur, der kendetegner funkisstilen – stadig emmer af personlighed og har en hyggelig hjemlig atmosfære. 

  Hos os er kundens ønsker altid første prioritet. Derfor lytter vi og rådgiver ud fra vores 40 års erfaring, så vi sammen kan skabe et unikt hus, der er tilpasset lige præcis jeres familie, samt de ønsker som I måtte have dertil.

  Skal vi hjælpe jer med jeres nye funkishus? I er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på tlf. 21 43 19 99 

  Referencer

  Find inspiration i vores katalog af nybygget funkisvillaer

  Se alle referencer