Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Længehuse

  Længehuset er en rigtig dansk klassiker grundet den enkle konstruktion og praktiske indretning. Lad os hjælpe jer med at bygge et praktisk længehus og gøre boligdrømmen til virkelighed. 

  Hvad end I ønsker at bygge nyt eller bygge om til et længehus, så kan vi hjælpe helt fra de første spæde idéer til I står med det færdige drømmehus. 

  Med over 30 års erfaring indenfor tømrerfaget garanterer vi udførelse af byggearbejde i højeste kvalitet og en bred viden indenfor alle områder af tømrerfaget. Vores mangeårige ekspertise giver også mulighed for at tilbyde totalentreprise løsninger, hvor vi står for alt fra projektering og koordinering til selve byggearbejdet. 

  Længehus – en dansk klassiker

  Et længehus er et oplagt valg, hvis grunden er smal og lang. Med den rektangulære form kan længehuset passe ind på en hver grund. For at skabe et unikt udtryk til dit længehus kan I vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag. Har I et ønske om en integreret carport eller garage kan dette også nemt tilpasses huset. Husets form giver samtidig nogle gode, regulære rum, som er lette at indrette.

  Den moderne familie vælger typisk køkken alrummet og stuen som husets kerne, hvilket også kendetegner det typiske længehus. Her er køkkenalrummet centralt placeret, så det er nemt at komme til fra alle husets afdelinger. Længehuset kan bygges tæt på gaden, så I kan udnytte husets grund og få en stor og lukket baghave, hvor børnene kan lege, mens I kan se dem fra de fleste rum.

  Længehuset har et stort fokus på funktionalitet, hvilket de kubistiske rum bidrager til. Disse sikrer nemlig fuld udnyttelse af alle husets kvadratmeter. 

  Flot nybyggeri i AAlborg

  Et tæt samarbejde er alfa og omega 

  Vi bygger med udgangspunkt i den enkelte familie, hvorfor et tæt samarbejde er vigtigt for os. På den måde kan vi sikre at jeres nye hjem, emmer af personlighed og har en hyggelig hjemlig atmosfære. 

  Hos os er kundens ønsker altid første prioritet. Derfor lytter vi og rådgiver ud fra vores 30 års erfaring, så vi sammen kan skabe et unikt hus, der er tilpasset lige præcis jeres familie, samt de ønsker som I måtte have dertil.

  Skal vi hjælpe jer med jeres nye længehus? I er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på tlf. 21 43 19 99 

  Referencer

  Find inspiration i vores katalog af nybygget længehuse

  Se alle referencer