Bliv ringet op


    Har du brug for hjælp?







    Ombygning

    Er pladsen ved at blive for trang i privatboligen eller trænger boligen bare til lidt fornyelse, så kunne en ombygning måske være det, der skal til for at give din bolig et tiltrængt løft.

    Vi udfører alle former for ombygninger af parcelhuse og sommerhuse – selv ombygninger af lejligheder tager vi os af. Vi vil gerne hjælpe dig med at udnytte din boligs fulde potentiale, hvorfor en ombygning sagtens kan være den rette løsning, når der skal ske lidt nyt hjemme i privatboligen.

    Bor du i et ældre hus, så kan en ombygning af huset også ofte være det næste skridt man tager for at forny boligen en smule.

    Hvordan skal ombygningen være?

    Vi foretager både ombygninger af sommerhuse, parcelhuse, ældre huse og lejligheder. Ved bolig ombygninger er det vigtigste at klarlægge om det er hele boligens areal, som skal ombygges eller om det kun er en del af boligen, som har behov for en ombygning.

    Hvis det fx handler om en ombygning af køkken eller en ombygning af badeværelset, så er det vigtigt, at bibeholde den samme arkitektur, som der er i resten af huset. På den måde kommer den del af husets areal, som er blevet ombygget, ikke til at skille sig ud fra husets eksisterende arkitektur og stil.

    Det kan også være, at du bare mangler plads i boligen og i stedet faktisk har brug for at udvide boligens areal. Så er det mere en tilbygning af boligen du skal kigge på.  

    Ideer til ombygning af hus

    Mange vælger at lave en ombygning af privatboligen, fordi husets indretning er forældet. Man vil typisk gerne have et mere moderne touch – måske med islæt til de lidt mere ældre tendenser, hvor man anvendte stuk i loftet.

    Bor man i et ældre parcelhus, så er det også typisk, at man vælger at ombygge huset indvendigt, mens man lader husets facade stå uberørt. Det giver boligen et mere moderne udtryk uden at man går helt væk fra den originale arkitektur og stil.

    Vi starter altid ombygningsarbejdet med at gennemgå jeres ønsker og behov, således vi kan klarlægge hvad der kan lade sig gøre, og hvordan vi kan udføre arbejdet. Det er netop vigtigt for os. at der gennem hele byggefasen bliver klargjort for kunden, hvad der kommer til at foregå.

     

    Få hjælp til ombygning af privatboligen

    Vi foretager alle entrepriseformer uanset om der er tale om en ombygning af et gammelt sommerhus, en murermestervilla eller et helt almindeligt parcelhus.

    Som totalentreprenør sørger vi for alt vedrørende byggearbejdet, herunder at indhente byggetilladelse til ombygningen, samt have kontakt til både arkitekt, ingeniør og bygningskonstruktør. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og se på, mens din bolig bliver forvandlet.

    Vi foretager ligeledes ombygninger som fag- og hovedentreprise, som typisk benyttes, hvis det kun er et mindre areal af boligen, der skal ombygges.

    Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre om dine muligheder, og dermed også få et uforpligtende tilbud.