Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Nybyggeri – byg hus fra bunden

  Har du en drøm om at bygge et hus fra bunden? Vi står klar til at hjælpe dig som din totalentreprenør.

  Vi udfører nybygning af alle typer bygninger til private, herunder parcelhuse, sommerhuse og fritidshuse. Derudover har vi også stor erfaring med nybyg til erhverv og det offentlige, herunder større boligbyggeri og landbrugsbyggeri samt nybyg af skoler og institutioner.

  Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker helt ned til mindste detalje, og udfører byggearbejdet med stor kvalitet fra start til det færdige resultat.  

  Nybyggeri som totalentreprenør

  Husbyggeri kræver masser af erfaring og et stort overblik over de mange elementer, som indgår i byggeprocessen. Vi anbefaler derfor, at du som privat bygherre vælger totalentreprise som entrepriseform til nybygning af dit hus, således vi kommer til at få det fulde ansvar for både projektering, koordinering samt udførelse af hele byggearbejdet.

  At bygge nyt hus, hvad enten det handler om at bygge et arkitekttegnet hus eller om at bygge et typehus kræver altid nøje udvalgte materialer, god koordinering og projektering, således der sikres det allerbedste resultat.  

  Det samme gælder for nybygning af større erhvervsbyggerier, herunder større boligkomplekser eller nybygning af en skole eller institution. Ved større projekter er det vigtigt med én som holder overblikket over både projektering, koordinering, valg af materialer og selve byggearbejdet, så udførelsen af arbejdet holder både tidsplan og økonomi.

  Nyt hus

  Vi følger byggeriet fra start til slut

  Som totalentreprenør følger vi byggeprojektet fra den spæde start til byggeriet står helt færdigt. Vi har over 40 års erfaring med nybyg af forskellige typer af bygninger, og som professionel samarbejdspartner er vi til rådighed i alle faser af nybyggeriet.

  Vi går meget op i, at hele byggearbejdet bliver udført i den bedste kvalitet, hvilket kræver god kommunikation gennem hele processen. Vi tager altid udgangspunkt i de ønsker og behov med hensyn til både økonomi og udførelse, som I måtte have, således I kan få lige præcis den bolig I går og drømmer om.

  Og dette gælder uanset om det handler om nybygning af sommerhus, et nyt parcelhus, et nyt typehus eller om det handler om et større erhvervsbyggeri, herunder et større boligbyggeri.

   

  Skal vi hjælpe jer med at bygge nyt hus?

  Vi varetager gerne totalentreprisen af jeres nye drømmebolig. Skal I bygge nyt arkitekttegnet hus eller skal I have bygget nyt typehus? Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe med byggeriet fra start til slut.

  Vi stiller store krav til vores samarbejdspartnere, således byggeriet bliver udført i den allerbedste kvalitet og i de allerbedste materialer uanset, hvilken slags byggeri vi taler om.  

  Skal du bygge nyt hus? Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri.

  Referencer

  Se alle referencer