Bliv ringet op


  Har du brug for hjælp?  Valg af carport eller garage til nybyggeri

  Med det regnfulde vejr i Danmark er det oplagt at vælge en carport eller garageport. Beskyt bilen, motorcyklen eller cyklen fra det omskiftlige danske vejr med en åben carport eller hold bilen varm i de kolde efterårsmåneder med en garage.

  Carport eller garage?

  En carport fungerer som en overdækning ofte bestående af fire stolper med et tag, som ofte er i forlængelse af din bolig. Carporten er ofte åben, men det kan være en fordel at afskærme den mod naboen. Til modsæt er en garage en lukket konstruktion med firevægge og en garageport. som åbner og lukker efter ønske.

  Uanset om du vælger en garage eller en carport, så er dens primære funktion at beskytte dit køretøj fra vejret.

  Valg af carport

  Fordelen ved en carport

  Den store fordel er at en carport ikke behøver at optage meget plads. Den kan derfor bygges på de fleste grunde. Ønsker du ekstra udendørs opbevaring kan du med fordel bygge et redskabsskur op af carporten. Udover, den ekstra opbevaringsplads, så vil den også være med til at stabilisere carporten.

  -
  -
  -
  -

  Valg af garageport

  Fordelen ved en garage

  Garagen har den store fordel, at det er en lukket konstruktion som gør den nem at konstruere sikkert og fuld af opbevaringsplads. Garagen er nemlig ikke kun et sted til jeres køretøj, men også et sted, hvor det er muligt at opbevare alt muligt – lige fra haveredskaberne til en ekstra fryser. Hvis du har pladsen til en garage, så er spørgsmålet om du skal have en garage eller en carport  et spørgsmål om opbevaringsplads og æstetik.

  -
  -
  -
  -
  - Indgang fra garage
  -